Sluiten

Voordelig naar Aruba tijdens de KLM Real Deal Dagen

Gepubliceerd op 07 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Voordelig naar Aruba tijdens de KLM Real Deal Dagen

Nu vliegen steeds duurder wordt, is het des te interessanter om te wachten op de beste aanbiedingen voor vliegtickets. Nederlanders die op zoek zijn naar goedkope vliegtickets naar Aruba wachten bijvoorbeeld de aanbiedingen van KLM af. Vroeger waren dat bijvoorbeeld de Werelddeal Weken die twee keer per jaar voor een boekingsgolf zorgden, tegenwoordig heeft KLM de Real Deal Dagen. Dit is eigenlijk de nieuwe versie van de vroegere Werelddeal Weken. De kortingen voor vliegtickets kunnen tijdens deze actieperiode oplopen tot honderden euro’s voor de verwegbestemmingen. Binnen Europa bedraagt de korting vaak een paar tientjes op de prijs die normaal als laagste gehanteerd wordt.

Real Deal Dagen 2023

Vandaag starten de KLM Real Deal Dagen 2023 met aanbiedingen naar meer dan 60 vliegbestemmingen van KLM en partners. De populaire vliegbestemming Aruba zit ook weer tussen de aanbiedingen. KLM biedt nu tijdelijk retourtickets vanaf Amsterdam naar Aruba aan vanaf € 679,- per persoon (*). Voor dit bedrag mag je comfortabel met KLM naar Aruba vliegen, terwijl je onderweg gratis kunt genieten van het onboard entertainment, koele drankjes, maaltijden en snacks. Voor het meenemen van ruimbagage zul je wel moeten bijbetalen. Na je verblijf op Aruba brengt KLM je op eenzelfde manier weer terug naar Nederland.

Wil je extra comfortabel naar Aruba vliegen? Ook de business class tickets naar Aruba zijn tijdens de KLM Real Deal Dagen in de aanbieding. Tijdelijk kun je vanaf € 1999,- in alle comfort van de business klasse naar Aruba vliegen. Dat betekent extra comfortabele stoelen die je in enkele seconden om kunt toveren naar een bed, een groter scherm om films op te kijken en maaltijden van een hoogwaardiger niveau, waarbij je de beter wijnen geserveerd kunt krijgen.

De aanbiedingen zijn te boeken tot en met woensdag 20 september 2023. Houd er rekening mee dat het aantal stoelen tegen het aanbiedingstarief beperkt is. Wil je voordelig naar Aruba vliegen? Boek dan op tijd je vliegticket via klm.com of via de KLM-app.

Handig om te weten

Wat moet je verder nog weten over de voordelige vliegtickets naar Aruba tijdens de KLM Real Deal Dagen? De website 5dingendiejemoetweten.nl heeft de 5 dingen die je moet weten over de KLM Real Deal Dagen voor je op een rijtje gezet.

(*) Per boeking brengt KLM € 10,- boekingskosten in rekening